JERUSALEMA, LA CANÇÓ QUE ESTÀ DONANT LA VOLTA AL MÓN  

03.11.2020

La cançó ha sigut considerada un himne d'esperança dels cinc continents per vèncer la pandemia.

Master KG i Nomcebo són els creadors d'aquest èxit que no entén de fronteres. Ells cantaven aquesta cançó entre amics i, amb l'arribada de la pandèmia del Coronavirus, es va fer popular entre els hospitals de tot el món on els sanitaris l'ballaven per mostrar que hi havia esperances de vèncer a la Covid-19.

SANITARIS BALLANT:

La cançó acumula més de 209 milions de reproduccions a Youtube, és el tema més buscat en Shazam de l'últim mes i hi ha milers i milers de vídeos a les xarxes socials com TikTok i Instagram amb la coreografia de la cançó sota el hashtag #JerusalemaChallenge.

Aquest challenge ha sigut promocionat per molts famosos, entre ells, el famós futbolista portugués Cristiano Ronaldo. Encara així, la versió que ha causat més furor per tot el món ha sigut la de l'orfenat Africà de Masaka. Aquests nens han sigut un exemple de supersació ja que han compartit a  tot el món  un misatge de felicitat i d'esperança.

Jerusalema Challenge de " The Masaka Kids":

Molta gent com ara grans personalitats televisives, sanitaris, treballadors i nens han unit forces per transmetre al món sencer un missate d'ànim i esperança per a tota aquelles persones que ho estan passant molt malament per culpa de la pandèmia i per oblidar-se del seus problemes. Aquest challenge és un exemple de que dóna igual com siguis, com vesteixis o de quin color tinguis la pell per disfrutar i tranmetre molt bones sensacions.

ZONA DE COMENTARIS: