DRIVER'S LICENSE, LA NOVA CANÇÓ D'OLIVIA RODRIGO

19.01.2021

L'Actriu deixa enrere la factoria disney i arrasa amb el seu nou single Driver's licence 

La cantant i compositora Olivia Rodrigo de només 17 anys, va lançar fa una setmana el seu primer single com a solista " Driver`s license". Aquesta cançó amb només 24 hores, va aconseguir posicionar-se en el número 1 del top 50 a Spotify als Estats Units i es manté en el Top 3 de ventes junt amb dos canços de la Taylor Swift en el ranking de iTunes d'Apple.

Driver's license va néixer l'any passat, qua l'Olivia va llençar un petit vídeo a les xarxes una cançó composada per ella que va agradar moltíssim als fans. Va ser tan gran la reacció del públic que va decidir produir-la junt amb Dan Nigro (productor musical de cantants com Lewis Capaldi i Conan Grey) per acabar tota la cançó.

El videoclip va ser dirigit per Mathew Dillon Cohen i mostra un retrat  d'Olivia mentre condueix anhelant  un ex amor, un sentiment que mostra la lletra de la cançó.

Videoclip Driver's license: 

Quan s'em va ocòrrer driver's lincense, estava passant per una etapa molt confusa, molt multifacètica. Posar tots aquells sentiments en la cançó, va fer que tot em semblés més sencill i més clar, i al cap i a la fi, crec que aquest és  realment el propòsit d'escriure cançons.

Olivia, sempre ha sigut una noia molt treballadora i molt constant i estem segurs que continuarà treient moltes més cançons tan o més bones com Driver's License que ens encantarà escoltar.