DEJA VU, LA BONICA CANÇÓ D'OLIVIA RODRIGO

20.04.2021

Després de l'èxit de la cançó Drivers License, l'Olivia Rodrigo ha demostrat que no és una one-hit wonder. El seu nou tema Deja Vu posa de manifest que la seva arribada a l'escena musical no passarà desapercebutda, si és que no ho ha demostrat encara.

Fa uns dies, la cantant començava a compartir uns avançaments de lo que s'apropava però per fi hem pogut escoltar de què es tractava. Aquest nou senzill de ritmes pop arriba amb una melodia enganxosa que, acompanyada dels aguts de la nostra protagonista, converteix la seva escolta en tota una experiència.

A l'igual que Drivers License, Dejua Vu arriba amb una història de desamor que sembla haver calat molt profund en Rodrigo. S'adreça a aquest noi amb el qual va mantenir una relació i que ara té un romanç amb una altra. Li pregunta quan li comptarà a la seva nova nòvia que tots els plans ja els va fer amb ella quan estaven enamorats. La seva relació actual és com un "deja vu".

Esperem que aquesta nova cantant prometedora continui llançant temes tan bons com aquests i que pròximament es converteixi en una cantant de renom.